Aktuálne
Všetko čo potrebujete vedieť

Všetko čo potrebujete vedieť

Vďaka presným formám, kvalite používaného materiálu a prísnym výstupným kontrolám sa na výrobky Tupperware vzťahuje časovo neobmedzená záruka na materiálové a výrobné chyby.
Záruka sa nevzťahuje na poškodenie výrobku Tupperware vzniknuté bežným opotrebovaním alebo spôsobené nesprávnym používaním. Výrobky s chybami materiálu alebo s výrobnými chybami môžete prostredníctvom Vašej poradkyne Tupperware kedykoľvek bezplatne vymeniť.

Záručná doba na Utierky z mikrovlákna a Otvárač na konzervy II je 2 roky. Záruka na teflón a hrnce je 3 roky.

Tupperware si vyhradzuje právo meniť ceny, farby, tvar a kombinácie výrobkov.  Prehlasujeme, že na výrobky Tupperware distribuované spoločnosťou Tupperware, s r.o., organizačná zložka Tupperware Czech Republic na Slovensku, bolo vydané prehlásenie o zhode k certifikátu č. 00002/110/1/2004 v zmysle č. 12 Zákona 264/1999, vydané VÚSAPL Nitra.
Výrobku Tupperware plne vyhovujú požiadavkám slovenských právnych predpisov ako i príslušnému nariadeniu ES č. 1935/2004. Toto prehlásenie dovozcu o zhode sa vzťahuje na celý sortiment výrobkov Tupperware uvedených v aktuálnom katalógu.

Pre maximálny pôžitok z vašich výrobkov Tupperware, prosím dodržujte nasledujúce tipy na správnu starostlivosť:


• Tupperware výrobky môžete obyčajne umývať v umývačke riadu.
• Nič menej, existujú výrobky alebo časti výrobku, ktoré vyžadujú ručné umývanie. Preto dodržujte ďalšie pokyny pre správnu starostlivosť Tupperware výrobkov. Pred začiatkom použitia výrobku si prečítajte manuál, ktorý je vždy súčasťou balenia.
• Používajte osvedčené bežné umývacie prostriedky. Vyhnite sa deodorantom a odstraňovačom zápachu.
• Výrobky opláchnite najskôr studenou vodou a potom čistou teplou vodou. Veká a nádoby vložte do hornej časti umývačky, aby sa nepoškodili. Nesmú sa dotýkať žiadnych predmetov (napr. nožov atď.).

Farebné škvrny – farbivo z potravín:

U potravín ako je mrkva, vajíčko, špenát, čučoriedky, červená repa atď., ktoré obsahujú karotín alebo iné farbivá, môže dôjsť k miernemu zafarbeniu. Toto zafarbenie v žiadnom prípade nemá vplyv na ďalšie použitie nádoby.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *